Openbare demo

In dit demo account staan alle modules aan. Plan een afspraak, voer inkomsten in en beheer de webshop.

Naar demo
dashboard

Voorbeeldwebsite: demosalon.nl

Onze voorbeeld website met Online afspraken module en Webshop. Probeer ze uit! Je afspraak of bestelling verschijnt in de openbare demo.

Naar demo
website

Online afspraken demo

De Online afspraken widget kan in jouw eigen website geplaatst worden. Maar je kunt hem ook los gebruiken. Probeer hier de losstaande versie uit.

Naar demo
online afspraken plugin

Webshop demo

De Webshop widget kan in jouw eigen website geplaatst worden. Maar je kunt hem ook los gebruiken. Probeer hier de losstaande versie uit.

Naar demo
webshop plugin

Reviews demo

De Reviews widget kan in jouw eigen website geplaatst worden. Maar je kunt hem ook los gebruiken. Probeer hier de losstaande versie uit.

Naar demo
review plugin

Voor beauty en wellness

Software voor schoonheidsspecialistes, schoonheidssalons, coaches, pedicures, kappers, ambulant kappers, masseurs
in Nederland () en België ()

Kim - BeautyPoint Kim

Door jodiBooks hou ik echt een stuk meer tijd over voor leuke dingen. Ik heb al meerdere programma's gebruikt maar jodiBooks springt er voor mij bovenuit. Het is super makkelijk in gebruik, overzichtelijk en ook nog eens voor een leuke prijs. Alles insturen naar de boekhouder gaat makkelijk en snel. Dit scheelt een hoop tijd voor de aangiftes. Ook de service is top. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen en krijgt erg snel reactie. Ze denken met je mee en lossen het waar mogelijk op als je ergens tegenaan loopt. Voor mij niks anders meer dan jodiBooks.

KimBeautyPoint Kim

Geke - Moai Mei Geke

Ik ben heel blij met jodiBooks! Snelle communicatie en super service. De financiën module is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ideaal als afrekensysteem voor mij als zzp'er

GekeMoai Mei Geke

Morgan - Friendlyface

Bij jodiBooks weten Joep en Diana wie je bent. Wanneer je hulp nodig hebt, een suggestie of feedback wilt geven, zijn ze maar een Instagramberichtje van je verwijderd. Je voelt je er als klant gewaardeerd. Hun software groeit met je mee; liefst zo eenvoudig mogelijk in gebruik, maar zonder in te boeten aan service aan je klanten. Heel blij dat Joep en Diana op mijn pad zijn gekomen!

MorganFriendlyface