Hoe werkt het gratis proefpakket?

We bieden je jodiBooks 1 maand gratis en vrijblijvend op proef.

Veel mensen vinden het namelijk fijn om even zelf rustig uit te zoeken hoe een salonsoftware pakket werkt. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen voor vragen, maar dat hoeft niet.

Hoe werkt het?

  • Registreer je wanneer het jou schikt.
  • Je krijgt bij je registratie onmiddellijk het gratis proefpakket van 1 maand.
  • Je kunt tijdens de proefperiode de modules vrij in- en uitschakelen.
  • We verlengen niet automatisch, jij hebt de regie!

Hoe verleng ik?

De gratis proefperiode loopt automatisch af. Daar krijg je ook een e-mail van. Je krijgt dan vanzelf een scherm te zien waar je een betaald pakket af kunt nemen en de eerste termijn kunt betalen.

Heb je een kortingscode gekregen van een andere jodiBooker? Dan krijg je korting op je eerste factuur.

Wil je niet verlengen, dan hoef je niets te doen. Je zit met het 1 maand gratis proefpakket dus nergens aan vast.

1 maand vrijblijvend op proef

Voor beauty en wellness

Software voor schoonheidsspecialistes, schoonheidssalons, coaches, pedicures, kappers, ambulant kappers, masseurs
in Nederland () en België ()

Kim - BeautyPoint Kim

Door jodiBooks hou ik echt een stuk meer tijd over voor leuke dingen. Ik heb al meerdere programma's gebruikt maar jodiBooks springt er voor mij bovenuit. Het is super makkelijk in gebruik, overzichtelijk en ook nog eens voor een leuke prijs. Alles insturen naar de boekhouder gaat makkelijk en snel. Dit scheelt een hoop tijd voor de aangiftes. Ook de service is top. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen en krijgt erg snel reactie. Ze denken met je mee en lossen het waar mogelijk op als je ergens tegenaan loopt. Voor mij niks anders meer dan jodiBooks.

KimBeautyPoint Kim

Geke - Moai Mei Geke

Ik ben heel blij met jodiBooks! Snelle communicatie en super service. De financiën module is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ideaal als afrekensysteem voor mij als zzp'er

GekeMoai Mei Geke

Morgan - Friendlyface

Bij jodiBooks weten Joep en Diana wie je bent. Wanneer je hulp nodig hebt, een suggestie of feedback wilt geven, zijn ze maar een Instagramberichtje van je verwijderd. Je voelt je er als klant gewaardeerd. Hun software groeit met je mee; liefst zo eenvoudig mogelijk in gebruik, maar zonder in te boeten aan service aan je klanten. Heel blij dat Joep en Diana op mijn pad zijn gekomen!

MorganFriendlyface


Snuffel rond in onze demo