Agenda & Online afspraken module

Agenda
Agenda
10,- p/mnd
1 maand gratis

Bespaar tijd met:

  • het Eenvoudig 3-Stappenplan Afspraak Inplannen
  • de Online Afspraken Widget
  • de Afspraak Doorplannen Knop
  • de Afspraak Verplaatsen Knop
  • de Email Assistent
  • de Adresboek Assistent
  • de No-Show knop
  • het Tijdbesparend Adresboek

Je klanten boeken gemakkelijk een afspraak bij je

Minder telefoontjes en WhatsAppjes dankzij de Online afspraken module van jodiBooks. Je integreert hem in je website of linkt direct naar de module. Allemaal in de kleuren van jouw bedrijf huisstijl en website.
online afspraken op een smartphone

Klantenkaarten met notities, opmerkingen en foto's

Klantbeheer maakt standaard deel uit van jodiBooks. Met één druk op de knop bel je of mail je klant. Een klant die online bij je boekt wordt automatisch in je klantenlijst gezet. Bij je klantenoverzicht zie je in een oogopslag wat een klant de vorige keren bij je kocht.
Klant details scherm van jodiBooks met knoppen om klant te bellen en te mailen

Afspraakhistorie per klant

Je kunt snel zien welke afspraken een klant bij je gepland heeft.
Tablet met jodiBooks geopend op het klanthistorie scherm

Afspraaknotificaties

Je klant ontvangt een e-mail bevestiging van de afspraak. Ook ontvangen ze een e-mail herinnering van de afspraak. Jij ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe online afspraak gemaakt is.
iPhone met boekingsplugin/widget die de melding toont dat de afspraak bevestigd is

Bevestig-je-afspraak mails

Standaard zijn afspraken van nieuwe klanten meteen bevestigd. Mocht je dit niet fijn vinden, dan kun je jodiBooks zo instellen dat nieuwe klanten hun online boeking eerst moeten bevestigen voordat de afspraak definitief is. De nieuwe klant krijgt dan eerst een e-mail.
iPhone met boekingsplugin/widget die de melding toont dat de afspraak bevestigd is

No-show afhandeling

Helaas komt het voor. Klanten zijn verhinderd of komen de afspraak niet na. Markeer de afspraak als no-show, dan zal jodiBooks je bij volgende boekingen een melding geven.
Agenda met venster om een afspraak als no-show te markeren

Voor beauty en wellness

Software voor schoonheidsspecialistes, schoonheidssalons, coaches, pedicures, kappers, ambulant kappers, masseurs
in Nederland () en België ()

Kim - BeautyPoint Kim

Door jodiBooks hou ik echt een stuk meer tijd over voor leuke dingen. Ik heb al meerdere programma's gebruikt maar jodiBooks springt er voor mij bovenuit. Het is super makkelijk in gebruik, overzichtelijk en ook nog eens voor een leuke prijs. Alles insturen naar de boekhouder gaat makkelijk en snel. Dit scheelt een hoop tijd voor de aangiftes. Ook de service is top. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen en krijgt erg snel reactie. Ze denken met je mee en lossen het waar mogelijk op als je ergens tegenaan loopt. Voor mij niks anders meer dan jodiBooks.

KimBeautyPoint Kim

Geke - Moai Mei Geke

Ik ben heel blij met jodiBooks! Snelle communicatie en super service. De financiën module is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ideaal als afrekensysteem voor mij als zzp'er

GekeMoai Mei Geke

Morgan - Friendlyface

Bij jodiBooks weten Joep en Diana wie je bent. Wanneer je hulp nodig hebt, een suggestie of feedback wilt geven, zijn ze maar een Instagramberichtje van je verwijderd. Je voelt je er als klant gewaardeerd. Hun software groeit met je mee; liefst zo eenvoudig mogelijk in gebruik, maar zonder in te boeten aan service aan je klanten. Heel blij dat Joep en Diana op mijn pad zijn gekomen!

MorganFriendlyface


Snuffel rond in onze demo