Financiën module

Financiën
Financiën
10,- p/mnd *
1 maand gratis
 • Boekhouder​export
 • Zakelijke facturen
 • Nota's met geboorte​datum voor zorg​verzekeraar / mutualiteit
 • Financieel overzicht
 • Inkomsten en uitgaven
 • Klantenkaarten met notities, opmerkingen en foto's
 • No-show in rekening brengen
 • Labels
 • Verkoophistorie per klant
 • Voorraad​beheer
 • 1 gebruiker (eenmanszaak, zzp'er)
 • Plugins/​widgets voor je website
  (Heb je nog geen website? Kijk dan eens bij onze website module.)

Je boekhouder blij dankzij een duidelijk overzicht

jodiBooks maakt heel makkelijk een duidelijk overzicht van je inkomsten en uitgaven voor je boekhouder. Je maakt eenvoudigweg een "export" en stuurt die naar je boekhouder op. In die export zie je in één oogopslag wat je inkomsten en uitgaven waren in de gekozen periode, en de te betalen of terug te vragen btw.
smartphone met boekhouder export scherm

Hoe word ik (het meest) betaald?

In jodiBooks zie je hoeveel geld er bij je is gepind of met creditcard is betaald, hoeveel je contant hebt ontvangen en hoeveel er via bank overboeking binnenkwam. Ook zie je hoeveel geld je nog moet ontvangen van je klanten.
smartphone met boekhouder export scherm

Bijzondere inkomsten of uitgaven markeren

Je kunt in jodiBooks labels aan inkomsten en uitgaven hangen. Je kunt zelf kiezen wat je op zo'n label zet.
smartphone met labels

Klantbeheer

Klantbeheer maakt standaard deel uit van jodiBooks. Met één druk op de knop bel of mail je je klant. Je kunt snel zien welke producten en behandelingen een klant de vorige keer bij je kocht.
Klant details scherm van jodiBooks met knoppen om klant te bellen en te mailen

No-show in rekening brengen

Helaas komt het voor. Klanten zijn verhinderd of komen de afspraak niet na. Heb je de Financiën module in combinatie met de Agenda, dan kan jodiBooks automatisch een percentage van de afspraak in rekening brengen.
Agenda met venster waar je de no-show in rekening kunt brengen.

Zakelijke facturen

Werk je wel eens voor een bedrijf of in een andere schoonheidssalon? Met jodiBooks maak je eenvoudig zakelijke facturen met je eigen logo erop.
Tablet toont het jodiBooks scherm waarmee je facturen maakt op basis van een urenbriefje

Financieel overzicht

Je hebt snel inzicht in je financiën. Je kunt in de grafieken zien hoeveel inkomsten en uitgaven je per jaar, kwartaal, maand, week of dag hebt.
De inkomsten en uitgaven grafieken in het jodiBooks dashbaord

Voor beauty en wellness

Software voor schoonheidsspecialistes, schoonheidssalons, coaches, pedicures, kappers, ambulant kappers, masseurs
in Nederland () en België ()

Kim - BeautyPoint Kim

Door jodiBooks hou ik echt een stuk meer tijd over voor leuke dingen. Ik heb al meerdere programma's gebruikt maar jodiBooks springt er voor mij bovenuit. Het is super makkelijk in gebruik, overzichtelijk en ook nog eens voor een leuke prijs. Alles insturen naar de boekhouder gaat makkelijk en snel. Dit scheelt een hoop tijd voor de aangiftes. Ook de service is top. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen en krijgt erg snel reactie. Ze denken met je mee en lossen het waar mogelijk op als je ergens tegenaan loopt. Voor mij niks anders meer dan jodiBooks.

KimBeautyPoint Kim

Geke - Moai Mei Geke

Ik ben heel blij met jodiBooks! Snelle communicatie en super service. De financiën module is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ideaal als afrekensysteem voor mij als zzp'er

GekeMoai Mei Geke

Morgan - Friendlyface

Bij jodiBooks weten Joep en Diana wie je bent. Wanneer je hulp nodig hebt, een suggestie of feedback wilt geven, zijn ze maar een Instagramberichtje van je verwijderd. Je voelt je er als klant gewaardeerd. Hun software groeit met je mee; liefst zo eenvoudig mogelijk in gebruik, maar zonder in te boeten aan service aan je klanten. Heel blij dat Joep en Diana op mijn pad zijn gekomen!

MorganFriendlyface


Snuffel rond in onze demo