Wie maken jodiBooks Beauty?

Joep en Diana

Diana

Diana is degene die je te pakken krijgt als je ons belt of mailt. Diana doet de social media.

Diana ontfermt zich over het schrijven van onze software. Van data-opslag en automatische mails tot het dashboard en de app.

Joep en Diana

Joep

Joep zorgt ervoor dat alle software ergens kan draaien, hij onderhoudt onze servers. Ook niet onbelangrijk: Joep doet onze financiën.

Joep schrijft ook software als hij er tijd voor over houdt: Onze Agenda en Online afspraken plugin/widget zijn van zijn hand.

Wat is jodiBooks?

jodiBooks Beauty is het meest gebruiksvriendelijke salonpakket. Het hoofddoel van jodiBooks is: eenvoudig en in zo min mogelijk tijd je administratie bijhouden, zodat je met een gerust hart naar je boekhouder kunt.

Zie jodiBooks Beauty als een auto zonder sigarettenaansteker. Zo heeft jodiBooks geen 1001 functies die je toch niet gebruikt. Je kunt bij ons instappen, starten en wegrijden.

geen ingewikkelde instellingen
Joep en Diana
jodiBooks achtergrond op laptop en iPhone

Onze missie

Het meest gebruiksvriendelijke salon software pakket maken.

Onze visie

Met jodiBooks is jouw administratie helemaal op orde. Jij blij, je boekhouder blij, jouw klantjes blij. Jij kunt je 100% richten op je werk.

Gebruiks​vriendelijk

Een hoop softwarepakketten en websites zijn niet echt gebruiksvriendelijk. Joep zit regelmatig te mopperen achter zijn computer of telefoon, omdat het weer niet doet wat hij wil. Diana maakt zich ook regelmatig druk over software kwaliteit.

Wij zijn niet de enige en we helpen graag mensen met het oplossen van hun problemen. jodiBooks is begonnen vanuit een vraag van een bevriende schoonheidsspecialiste: "Ik ben Excel zo beu, maar ik heb geen zin in een ingewikkeld programma. Kunnen jullie niet iets voor mij maken?"

Daarom zijn wij een echt gebruiksvriendelijk salon softwarepakket gaan maken.

Joep en Diana
Teamwork makes the dream work

Teamwork makes the dream work!

Wij maken jodiBooks niet alleen. Als schoonheidsexperts weten jullie het beste wat jullie nodig hebben. Daarom maken wij jodiBooks Beauty samen met jullie, de gebruikers. Zo hebben we bijvoorbeeld de labels, klanthistorie, facturen, agenda en webshop gemaakt op basis van ideeën en verzoeken van bestaande gebruikers. Jouw feedback is altijd welkom!