Over ons

Joep en Diana
Joep en Diana
Joep en Diana

Joep

Joep is de 'jo' in jodiBooks. Hij houdt van orde scheppen en overzicht maken. Een kei in Excel.

Joep en Diana

Diana

Diana is de 'di' in jodiBooks. Zij houdt van mooie dingen maken en problemen oplossen.

Wat is jodiBooks?

jodiBooks helpt jou je administratie op orde te krijgen op zo eenvoudig mogelijke wijze. Het hoofddoel van jodiBooks is om je te helpen orde te scheppen en overzicht te krijgen. Zo heb je rust in je hoofd en houd je meer tijd over voor de mooie dingen in het leven.

Balans

Een hoop softwarepakketten en websites hebben zoveel functies en knoppen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe groter het programma, hoe meer je moet instellen voor gebruik, hoe langer het duurt voor je ermee aan de slag kan en hoe lastiger het soms wordt om te vinden wat je zoekt.

In ons software pakket doen we ons best om ons te richten op het behouden van die balans: We bieden je precies die functies die je nodig hebt, niet meer en niet minder. Daarom is jodiBooks verdeeld in vier modules en kun jij zelf kiezen welke je afneemt.

geen ingewikkelde instellingen

Voor wie?

Er zijn (te) veel software pakketten die bomvol zitten met knopjes en instellingen "Voor het geval dat".

Wil je iets gemakkelijks en overzichtelijks? Dan moet je bij ons zijn. Ons pakket is bedoeld om je rust te geven.

  • Je wilt je basis goed op orde hebben en daarna liefst zo min mogelijk tijd achter de computer besteden.
  • Je hebt nu een duur software pakket maar je gebruikt een hele hoop functies niet.
  • Je vak is mensenwerk en draait om persoonlijk contact, je bent niet te vervangen door een computer.
  • Je laat je niet zo gauw gek maken. Jouw administratie is geen doel, maar een middel.
jodiBooks is geschikt voor salon en praktijk eigenaresses die op zoek zijn naar een manier om hun financiën, btw aangifte en agenda eenvoudig op orde te hebben. En daarna tijd te besteden aan andere mooie dingen in het leven.

geen ingewikkelde instellingen

Voor beauty en wellness

Software voor schoonheidsspecialistes, schoonheidssalons, coaches, pedicures, kappers, ambulant kappers, masseurs
in Nederland () en België ()

Kim - BeautyPoint Kim

Door jodiBooks hou ik echt een stuk meer tijd over voor leuke dingen. Ik heb al meerdere programma's gebruikt maar jodiBooks springt er voor mij bovenuit. Het is super makkelijk in gebruik, overzichtelijk en ook nog eens voor een leuke prijs. Alles insturen naar de boekhouder gaat makkelijk en snel. Dit scheelt een hoop tijd voor de aangiftes. Ook de service is top. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen en krijgt erg snel reactie. Ze denken met je mee en lossen het waar mogelijk op als je ergens tegenaan loopt. Voor mij niks anders meer dan jodiBooks.

KimBeautyPoint Kim

Geke - Moai Mei Geke

Ik ben heel blij met jodiBooks! Snelle communicatie en super service. De financiën module is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ideaal als afrekensysteem voor mij als zzp'er

GekeMoai Mei Geke

Morgan - Friendlyface

Bij jodiBooks weten Joep en Diana wie je bent. Wanneer je hulp nodig hebt, een suggestie of feedback wilt geven, zijn ze maar een Instagramberichtje van je verwijderd. Je voelt je er als klant gewaardeerd. Hun software groeit met je mee; liefst zo eenvoudig mogelijk in gebruik, maar zonder in te boeten aan service aan je klanten. Heel blij dat Joep en Diana op mijn pad zijn gekomen!

MorganFriendlyface


Snuffel rond in onze demo