Webshop module

Webshop
Webshop
10,- p/mnd
1 maand gratis

Bespaar tijd met:

  • de Webshop Widget
  • de Onbetaalde Inkomsten Geheugensteun
  • de Eenvoudige btw Tabel
  • de Email Assistent
  • het Boekhouderrapport
  • de Inkoophulp
  • de Voorraadknecht
  • Kant en Klare Statistieken

Je eigen webshop

Een webshop is de ideale manier om je producten ook te verkopen wanneer je even niet in je schoonheidssalon of praktijk aanwezig bent. Klanten kunnen op hun gemak bekijken welke producten je aanbiedt en hun bestelling plaatsen.
producten in webshop

Betalingen via Mollie

Je registreert je bij Mollie.com en koppelt jouw Mollie account aan jodiBooks. Je klanten betalen meteen via iDeal, Bancontact, Klarna Afterpay of een van de vele andere betaalwijzen die Mollie aanbiedt.

betaalmethodes

Eenvoudig in gebruik

Er zijn veel verschillende webshop pakketten, de een gemakkelijker in gebruik dan de ander. Onze webshop is zoals je van ons mag verwachten: Dat wat een webshop moet kunnen, dat kan hij, op een zo makkelijk mogelijke manier.

Je koppelt met Mollie en stelt je verzendkosten in. Daarna zet je je producten (met plaatjes en omschrijving) in jodiBooks en voilà, je hebt een webshop! Je krijgt een mailtje als je klant bestelt. Markeer de bestelling als verzonden en Mollie betaalt jou uit. Klaar!

product details

Widget voor je website

Al onze modules hebben plugins/widgets. Ook de webshop.

Heb je een website via jodiBooks, dan richten wij dit natuurlijk voor je in. Heb je ergens anders al een website, dan kun je in de handleiding lezen hoe je de webshop in jouw website zet.

De plugins/widgets zijn zo gemaakt dat ze mooi in jouw website opgaan. Met jouw logo en kleur.

Webshop widget

Voor beauty en wellness

Software voor schoonheidsspecialistes, schoonheidssalons, coaches, pedicures, kappers, ambulant kappers, masseurs
in Nederland () en België ()

Kim - BeautyPoint Kim

Door jodiBooks hou ik echt een stuk meer tijd over voor leuke dingen. Ik heb al meerdere programma's gebruikt maar jodiBooks springt er voor mij bovenuit. Het is super makkelijk in gebruik, overzichtelijk en ook nog eens voor een leuke prijs. Alles insturen naar de boekhouder gaat makkelijk en snel. Dit scheelt een hoop tijd voor de aangiftes. Ook de service is top. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen en krijgt erg snel reactie. Ze denken met je mee en lossen het waar mogelijk op als je ergens tegenaan loopt. Voor mij niks anders meer dan jodiBooks.

KimBeautyPoint Kim

Geke - Moai Mei Geke

Ik ben heel blij met jodiBooks! Snelle communicatie en super service. De financiën module is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ideaal als afrekensysteem voor mij als zzp'er

GekeMoai Mei Geke

Morgan - Friendlyface

Bij jodiBooks weten Joep en Diana wie je bent. Wanneer je hulp nodig hebt, een suggestie of feedback wilt geven, zijn ze maar een Instagramberichtje van je verwijderd. Je voelt je er als klant gewaardeerd. Hun software groeit met je mee; liefst zo eenvoudig mogelijk in gebruik, maar zonder in te boeten aan service aan je klanten. Heel blij dat Joep en Diana op mijn pad zijn gekomen!

MorganFriendlyface


Snuffel rond in onze demo